Wij vinden het belangrijk dat u weet, dat wij u leiden tot een mooie productie. Daarom delen wij graag met u onze ervaringen.  

BOD Events

Door BOD events hebben wij veel ervaring kunnen opbouwen in de evenementen wereld.  Zo deden wij daar producties als Breda Live, ASM Festival, Dancetour en Wantijpop. Niet in het verhuren van licht en geluid maar meer over het organiseren van een evenement. Hierbij houden wij ons vooral bezig met het plaatsen van de hekken, bar indelingen, banners ophangen en nog veel meer! Ook doet Thomas daar stand-by diensten wat inhoud : dat je verantwoordelijk bent voor de stroom tijdens het evenement, en als er iets op het terrein kapot gaat dan wordt je opgeroepen om het te komen maken.  Een hele leerzame ervaring waar wij zeker nog niet klaar zijn met leren! Hierna vind u foto's van de producties :

 

Dancetour

Breda live

Wantijpop/ live at wantij 

ASM Festival 

Bij Ons In Breda 

Livestream Jumbo

Ter gelegenheid van het 100 jaar bestaan van de Jumbo. Hebben wij Jim Stuurman mogen helpen met het licht.Hieronder vind u een aantal foto's, van een van de projecten :

Circus Harlekino 

In de zomer van 2021 is Thomas goed ontvangen bij Circus Harlekino door de jongste circus directeur Kevin van Geet! Hier heeft hij geholpen met de tent op te bouwen en het licht en geluid verder heeft hij tijdens de show alle artiesten geholpen met hun act. Wij zien een mooie toekomst tegemoet met Circus Harlekino! Hieronder vind u een foto, van het project:

HB MAX Events Solutions

Bij HB MAX Events Solutions zijn we in de coronacrisis begonnen met cursussen over het programmeren van licht. Hierbij heeft Thomas veel opgestoken over verlichting tijdens evenementen. Hoe je het aansluit tot aan hoe je een volledige show moet programmeren. Later in de versoepelingen van de coronacrisis hebben we nog een aantal livestreams gedaan,  daar hebben we meer geleerd over studioverlichting.  Ook bij dit bedrijf zijn wij nog niet klaar met leren en werken wij graag samen! Hieronder vind u  een foto, van een van de projecten:

Livestream locatie

 Basisschool musical 

School 

Verder zit Thomas nog op school. Hij leert bij het Curio College bij de opleiding podium en evenementen techniek.  Hij leert hier alles over het licht  en geluid bij evenementen.  Verder doet hij daar meerdere projecten. Hierna vind u foto's van projecten:


Hieronder ziet  foto´s van een eind opdracht voor het 1ste leerjaar. 


Hieronder vind u foto´s van een project van school waarbij we een livestream hebben verzorgd.

deze website is van T&T Events Productions