Wij vinden het belangrijk dat u weet, dat wij u leiden tot een mooie productie. Daarom delen wij graag met u onze ervaringen.

Hieronder ziet u een klein deel van onze ervaringen. 

(ga met de muis over de foto´s om meer informatie te vinden welk festival het was)

BOD Events

Door BOD events hebben wij veel ervaring kunnen opbouwen in de evenementen wereld.  Zo deden wij daar producties als Breda Live, ASM Festival, Dancetour en Wantijpop. Niet in het verhuren van licht en geluid maar meer over het organiseren van een evenement. Hierbij houden wij ons vooral bezig met het plaatsen van de hekken, bar indelingen, banners ophangen en nog veel meer! Ook doet Thomas daar stand-by diensten wat inhoud : dat je verantwoordelijk bent voor de stroom tijdens het evenement, en als er iets op het terrein kapot gaat dan wordt je opgeroepen om het te komen maken.  Een hele leerzame ervaring waar wij zeker nog niet klaar zijn met leren! Hierna vind u foto's van de producties :

 

Afterparty Concert at Sea

We hebben dit jaar weer de afterparty van Concert at Sea mogen verzorgen, het was een avond om nooit te vergeten en dit smaakt naar meer. We hebben dit samen met de Horeca van Camping De Duinhoeve mogen organiseren en zijn hun erg dankbaar voor de locatie want de hele crew van Concert Sea slaapt ook al jaren op deze mooie camping in Burgh-Haamstede. 

Roes Band

Roes is een bandje die hun eigen muziek speelt. Wij zijn hiervoor gevraagd om hun lichtshow in Xinix in nieuwedijk helemaal te progammeren en live te doen. 

Circus Harlekino 

In de zomer van 2021 en 2022 is Thomas goed ontvangen bij Circus Harlekino door de jongste circus directeur Kevin van Geet! Hier heeft hij geholpen met de tent op te bouwen en het licht en geluid verder heeft hij tijdens de show alle artiesten geholpen met hun act. Wij zien een mooie toekomst tegemoet met Circus Harlekino! Hieronder vind u een foto, van het project:

HB MAX Events Solutions

Bij HB MAX Events Solutions zijn we in de coronacrisis begonnen met cursussen over het programmeren van licht. Hierbij heeft Thomas veel opgestoken over verlichting tijdens evenementen. Hoe je het aansluit tot aan hoe je een volledige show moet programmeren. Later in de versoepelingen van de coronacrisis hebben we nog een aantal livestreams gedaan,  daar hebben we meer geleerd over studioverlichting.  Kijk voor meer informatie bij Samenwerking . Ook bij dit bedrijf zijn wij nog niet klaar met leren en werken wij graag samen! Hieronder vind u  een foto, van een van de projecten:

School 

Verder heeft Thomas een opleiding behaald, hier leerden hij bij het Curio College  de opleiding podium en evenementen techniek.  Hij leerden hier alles over het licht  en geluid bij evenementen.  Verder doet hij daar meerdere projecten. Hierna vind u foto's van projecten:

Dvo´60

In samenwerking met Dvo´60 waar u meer over leest bij het kopje Samenwerking mogen wij paar keer per jaar zelf een feest organiseren, zoals ´Winter wonderland, Nieuwjaarsborrel en Muziek feest in de tuin´ in de zomer. wilt u meer weten of weten wanneer zo´n feest word gehouden houdt dan een van onze social media in de gaten.

 

Spotify

Wij hebben op onze Spotify meerdere playlisten, voor ieder wat wils. Met de verschillende genres maakt onze spotify zeer aantrekkelijk voor mensen met een verschillende muziek smaak. Onze lijsten variëren van muziek van heden tot diep terug in de 19e eeuw, verschillende landen met de oudere originele muziek  van dat land toen. We zitten zeker op spotify niet stil met zo en dan een nieuwe tijdelijke playlist om voor u het leuk te houden, is de vraag ernaar groot dan blijft de playlist en zal hij blijven staan. Een paar van onze playlisten worden elke week bijgewerkt. Hieronder ziet u een paar van onze playlisten ga met de muis erover heen om te bekijken hoe deze playlisten heten. of klik op het spotify logo om op onze spotify profiel te komen., hier zult u nog meer top playlisten vinden. Veel luister plezier!


Neem ook gerust een kijkje op een van onze social media. Deze Icoontjes zult u op elke pagina terug zien.

klik op de icoontjes en kom automatisch op een van onze social media pagina´s uit.


deze website is van T&T Events Productions