Wat fijn dat u op het punt staat om ons te boeken.  Of een van onze materialen te huren, u kunt kiezen uit licht en geluid en speciale effecten. 

Wij werken volgens onderstaand stappenplan :

 

1. Bekijk welk product u wilt in ons assortiment en geef dat product door aan ons als u contact opneemt. 

2. Heeft u vragen, aarzel dan niet en neem contact op.

3. We maken een vrijblijvende offerte.

4. Wij maken met u een afspraak.

 

1.  Wat willen wij weten? Welk product u wilt voor de verhuur en uiteraard de locatie en natuurlijk de datum, tijd en eventueel de reden van het feest, heeft u meer vragen vraag gerust. 

 

2. Zodra wij van alles op de hoogte zijn,  nemen wij contact met u op, zodat we alles netjes voor u op papier kunnen zetten.  Tevens weet u dan wat u van ons kunt verwachten.

 

3. Wij gaan klantvriendelijk te werk en u kunt dan ook altijd met vragen bij ons terecht.  Zodra bij ons bekend is wat we u gaan leveren weten we wat de kosten zijn en maken we voor u  vrijblijvend een offerte op. Deze zal u via de mail ontvangen.

 

4. Om kennis te maken en alles door te spreken maken we met u een afspraak. Tijdens ons gesprek geeft u ook aan wat u bijvoorbeeld verwacht van het licht en geluid. Wij  houden er dan rekening mee met wat u aangenaam vindt of juist niet. Ook zullen wij langs de locatie gaan waar u het feest geeft, om de ruimte te bekijken voor als u licht en geluid wilt huren.

 

 Voor als u nog vragen heeft staan wij altijd klaar zodat we  alles tot in de puntjes kunnen verzorgen en u een onvergetelijk feest krijgt. 


Neem ook gerust een kijkje op een van onze social media. Deze Icoontjes zult u op elke pagina terug zien.

klik op de icoontjes en kom automatisch op een van onze social media pagina´s uit.


deze website is van T&T Events Productions