Samenwerking :

Voetbalvereniging Dvo'60 Roosendaal opgericht in 1960

De club speelt op Sportpark Hulsdonk in de Roosendaalse wijk Tolberg.

Wij mogen ons trotse sponsor noemen van Dvo'60 waar het voor ons allemaal begonnen is in 2018

Wilt u meer weten over deze voetbalvereniging klik op de afbeelding en u komt uit op hun website.

 

Silent disco Roosendaal De nieuwste ondernemer Sander in Roosendaal komt met het ideale idee om geen geluidsoverlast te maken.

Zijn liefde voor feestjes is niet ver te zoeken, daarom wou hij zelf iets beginnen en heeft hij van zijn droom een werkelijkheid gemaakt. Hij is zelf begonnen met het verhuren van koptelefoons voor silent disco. Naast het verhuren van koptelefoons wilt Sander zich in de toekomst nog meer voor je gaan betekenen dus stay tuned.

                                 Wilt u meer weten over Silent disco Roosendaal klik dan op de afbeelding en kom uit op zijn Instagram.

 

HB MAX Event Solutions is een jong bedrijf met een rijke historie. Eigenaar Bart van der Vorst is ruim 10 jaar geleden begonnen met het HB MAX DJ Team.

HB MAX Event Solutions is meer dan een verhuurbedrijf. Met ons jonge, gedreven team zijn wij altijd bereid om net dat ene stapje extra te           zetten om ook uw productie tot een groot succes te maken! Wij zijn blij met onze samenwerking met zo'n groot bedrijf als HB MAX. Zo kunnen we elkaar samen helpen in het mooie evenementen wereldje!! klik op de afbeelding en u komt uit op hun website .

 

Het Rariteiten Kabinet Natuurhistorische bijzonderheden en rariteiten

Wie een liefhebber is van natuurlijke historie, is bij Het Rariteiten Kabinet van Natural Choice aan het juiste adres. Het Rariteiten Kabinet is een ware schatkamer aan bijzonderheden en rariteiten uit de natuur en cultuur. 

Wilt u meer weten over deze wonderlijke wereld klik op de afbeelding en u komt uit op hun website

 

 

BOD Events is een organisatie die zich vooral bezig houdt met grote festivals en concerten

Deze organisatie houdt zich bezig met toegankelijke, kwalitatieve evenementen voor iedereen die met hun de passie voor muziek deelt. Ze organiseren onder andere ASM Festival, Breda Live en vooral de bekendste Dancetour waarmee ze in de zomer periode verschillende steden afgaan.  

                                 wilt u meer weten over deze mooie organisatie klik op de afbeelding en u komt uit om hun webstie. 

 

 

Koru Lifestyle De nieuwste ondernemer in Breda, Jurre de Jong, heeft zijn hobby uitgebouwd tot een winkel.

Zijn liefde voor schoenen is in zijn jonge jaren ontwikkeld en nu heeft hij van zijn droom een werkelijkheid gemaakt. Hij is zelf begonnen met het inkopen en verkopen van sneakers en dit is uitgegroeid tot een echte winkel. Naast sneakers kun je bij Koru Lifestyle ook terecht voor leuke kleding en accessoires. Ook deze heeft hij speciaal ingekocht en passen perfect bij de sfeer die Jurre heeft gecreëerd in zijn winkel. 

                                 Wilt u meer weten over deze schoenenwinkel of waar u deze unieke winkel kunt vinden klik op de afbeelding en kom uit op zijn website.

 


Neem ook gerust een kijkje op een van onze social media. Deze Icoontjes zult u op elke pagina terug zien.

klik op de icoontjes en kom automatisch op een van onze social media pagina´s uit.


deze website is van T&T Events Productions