Wie zijn wij ?

We zijn als 2 vrienden begonnen in september 2018 als Feest DJ´s T&T, dit werd al een groot succes maar we wouden het hier niet bij laten, Thomas had altijd al een droom om ooit zijn eigen bedrijf te hebben, daarom zijn wij naar kamer van koophandel gegaan om dat waar te maken, onder de naam Feest DJ´s T&T zijn we begonnen. Helaas brak Corona in 2019 uit en ook wij moesten toen naar een oplossing zorgen om ons bedrijf draaiende te houden. Thomas was begonnen met de opleiding Podium en evenementen technicus, om de kennis en de ervaring naar een hoger niveau te brengen in ons bedrijf ! 

 

In het jaar 2021 zijn we naar onze huidige naam T&T Events Productions Light & Sound overgestapt ook wel beter bekent als T&T Events. Sinds dien maken we grote stappen in ons bedrijf en zijn we volledig gericht op het verhuren van licht en geluid en met de kennis die Thomas  heeft gemaakt bij zijn opleiding zijn we ook gespecialiseerd in het maken van Lichtshows en podiumbouw !

Hierbeneden bevindt u zich wat meer informatie over ons en onder kopje portfolio hebben we een paar projecten erop gezet wat we gedaan hebben ! 

 


Voorstel Rondje :

Dit is Thomas, en is de eigenaar van T&T Events Productions. Thomas vind je terug op de werk vloer en staat voor al uw vragen paraat. Hij  heeft zijn ervaring opgedaan bij verschillende evenementen en concerten. Thomas heeft in 2023 de opleiding voor podium en evenementen technicus behaald. Zijn hoofddoel is ook om als lichtoperator in te kunnen huren vanuit T&T Events maar weet ook zijn weg te uitstekend te vinden als geluidsoperator. Voor zowel licht als geluid komt hij dus goed uit de voeten. 

 Wil je in Contact komen en meer over ons bedrijf weten stuur me dan een mailtje naar tentzakelijk@gmail.com ! Of neem via het kopje contact met hem op. 

 


Dit is Teun,  en is mede bedenker van T&T Events Productions. Teun vind je vaker terug op onze sociale media en de website die hij ook altijd bijhoudt. Een echte man achter de schermen. Ook beantwoordt Teun vaak mailtjes en is de kans groot dat je met hem zal spreken voor boekingen en over het huren van onze spullen. 

 

 Heb je meer vragen dan kun je mij ook een mailtje sturen naar tteventsproductions@gmail.com  !Neem ook gerust een kijkje op een van onze social media. Deze Icoontjes zult u op elke pagina terug zien.

klik op de icoontjes en kom automatisch op een van onze social media pagina´s uit.


deze website is van T&T Events Productions