Voorstel Rondje :

Dit is Thomas, en is de eigenaar van T&T Events Productions. Thomas vind je terug op de werk vloer en staat voor al uw vragen paraat. Hij  heeft zijn ervaring opgedaan bij verschillende evenementen en concerten. Momenteel nog voor podium en evenementen technicus. Zijn hoofddoel is om lichtoperator te worden maar weet ook zijn weg te vinden als geluidsoperator. Voor zowel licht als geluid komt hij uit de voeten. 

 Wil je in Contact komen en meer over ons bedrijf weten stuur me dan een mailtje naar tentzakelijk@gmail.com ! Of neem via het kopje contact met hem op. 

 


Dit is Teun,  en is mede bedenker van T&T Events Productions. Teun vind je vaker terug op onze sociale media en de website die hij ook altijd bijhoudt. Een echte man achter de schermen. Ook beantwoordt Teun vaak mailtjes en is de kans groot dat je met hem zal spreken voor boekingen en over het huren van onze spullen. 

 

 Heb je meer vragen dan kun je mij ook een mailtje sturen naar tteventsproductions@gmail.com  !Neem ook gerust een kijkje op een van onze social media. Deze Icoontjes zult u op elke pagina terug zien.

klik op de icoontjes en kom automatisch op een van onze social media pagina´s uit.


deze website is van T&T Events Productions